U trendu

Stigla još jedna kraljevska beba: Unuka Elizabete II se porodila na podu kupatila

Unuka britanske kraljice Zara i bivši ragbi igrač Majk Tindal objavili su da su dobili sina kome su dali ime Lukas Filip Tindal.

BBC prenosi da je portparolka para saopštila da je njihovo treće dete rođeno u nedelju sa tri kilograma i 800 grama, a dečak je 22. u liniji za krunu i srednje ime je dobio u čast očevog oca, ali i majčinog dede.

Ponosni tata je u svom podkastu otkrio da je mališa rođen u njihovom domu, a kada su njegovoj supruzi počeli trudovi, shvatila je da neće stići na vreme u bolnicu.

Otrčao sam do teretane, uzeo prostirku i došao do kupatila, postavio prostirku na pod, preko nje peškire…Na sreću, babica koja je trebalo da nas sačeka u bolnici, nije bila daleko, tako da nam je pomogla sa porođajem“, otkrio je Tindal.

Bakingemska palata oglasila se saopštenjem u kojem navodi da su kraljica i njen suprug, princ Filip, vojvoda od Edinburga oduševljeni ovim vestima i da se raduju susretu sa njihovim desetim praunukom kada okolnosti dozvole.

Zara Tindal (39) je ćerka princeze Ane, koja je jedina ćerka britanske kraljice, a ona i suprug već imaju dvoje dece, sedmogodišnju Miju i dvogodišnju Lenu, navodi BBC.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.