U trendu

Strani mediji o Konstrakti na Evroviziji: „Ovo je vrlo, vrlo čudno“

Počela je Evrovizija, a srpska predstavnica Konstrakta zaintrigirala je strane novinare.

„Obožavaoci već reaguju na bizarnu pesmu Srbije koja sadrži neobičnu referencu na kosu Megan Markl. „Duboko hidrirana“ kosa vojvotkinje od Saseksa dobila je pohvalu u pesmi In Corpore Sano srpske pevačice Konstrakte, a to samo pokazuje da uvek treba očekivati neočekivano na takmičenju za pesmu Evrovizije“, piše novinar Independenta Hari Flečer.

Nastavlja da latinski naziv pesme u prevodu znači „u zdravom telu“ te da je Konstraktin tekst čudan čak i prema standardima Evrovizije.

„Počinje stihom ‘Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?’ Pevačica potom nastavlja s izvođenjem pesme pune stihova o važnosti ispijanja vode i ukazuje na povezanost problema s jetrom i krugova ispod očiju. ‘Umetnica mora biti zdrava’, nastavlja se u refrenu pre nego što se doda ‘Bože daj zdravlja’. Pevačica za to vreme na pozornici pere ruke u instalaciji koja liči na kozmetički salon“, nastavlja

Potom dodaje da je sama Konstrakta rekla da Megan Markl nije toliko važna, već je predstavnica svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani.

„Još me nije kontaktirala, ali bih volela da čuje pesmu! Ovo je pesma o atmosferi u kojoj živimo, koja je zdravlje stavila kao najveću vrednost“, istakla je Konstrakta.

„Sve je vrlo, vrlo čudno, ali dobrodošao podsetnik zašto toliko volimo Evroviziju“, zaključuje Flečer i dodaje da se drugo polufinale Evrosonga održava četvrtak, a finale u subotu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar