U trendu

Sunovrat slavnog glumca: Izbacili ga iz restorana, mislili da je „pijani beskućnik“ (video)

Nikolas Kejdž izbačen je iz restorana u Las Vegasu jer su ga zamenili za, kako tvrde svedoci, „pijanog beskućnika“.

The Sun je objavio snimak kako radnici restorana Lawry’s Prime Rib izvode glumca iz prostorije. Kejdž je bio u u vidno alkoholisanom stanju, tvrde svedoci, a incident se dogodio prošle nedelje.

Svedoci su za The Sun ispričali da je glumac pio viski i tekile, a zatim postao ratoboran. Snimak prikazuje kako u pantalonama s leopard šarom i japankama sedi na kauču, a zatim počinje da viče.

„Bili smo u tom baru kad smo primetili tipa za kojega smo najpre pomislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nikolas Kejdž. Bio je potpuno razvaljen i svađao se s osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekile i viski. Vikao je na ljude i pokušavao da se potuče, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode“, ispričali su svedoci.

„Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke pre nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući“, dodali su.

Ovo nije prvi put da je slavni holivudski glumac snimljen pijan u javnosti. U martu 2019. snimljen je kako viče dok se prijavljivao za dozvolu za venčanje u sudnici u Las Vegasu. Tad je ženio svoju četvrtu suprugu, Eriku Koike.

Četiri dana nakon venčanja zatražio je poništenje, tvrdeći da je bio pijan i da nije znao šta radi.

U februaru ove godine venčao se peti put, takođe u Las Vegasu, s 30 godina mlađom Rikom Shibatom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar