U trendu

Šuška se: Megan se razvodi od Harija?

Nakon što se već neko vreme piše o Meganinoj drugoj trudnoći, magazin New Idea otkrio je kako Megan navodno želi razvod čim druga beba dođe na svet.

Iako su se preselili u Kanadu kako bi tamo živeli mirnijim životom, pojedini detalji o odnosu Megan Markl i princa Harija ipak su „isplivali“ na površinu. Nakon što se već neko vreme piše o Meganinoj drugoj trudnoći, magazin New Idea otkrio je kako Megan navodno želi razvod čim druga beba dođe na svet.

Kako ne dele isto mišljenje o drugoj bebi, par je navodno 2018. godine tokom posete Australiji spavao u odvojenim sobama, kazao je izvor koji je u to vreme radio za princa.

Danas, iz tog razloga, mnogi bliski prijatelji princa brinu misleći kako će ga žena ostaviti čim se rodi druga beba. Megan i Hari nedavno su viđeni kako izlaze iz jedne klinike na Beverli Hilsu u kojoj se nalazi ordinacija Dr Šeron Viner, specijalistice za vantelesnu oplodnju, prenosi vecernji.hr. Mnogima je to znak kako se par sprema na drugo dete putem vantelesne oplodnje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.