U trendu

Šuškalo se da će se razvesti, a oni slave 20 godina braka (foto)

Kladionice su prošle godine morale da stopiraju uplate na kvotu za njihov razvod

Viktorija Bekam je razbila sve glasine oko svog i Dejvidovog odnosa i samo jednostavno rekla – one je divan muž. Kladionice su „rekle“ se da će se razvesi, a oni slave 20 godina braka i evo kako su to uspeli.

U julu će biti 20. godišnjica njihovog braka i Viktorija Bekam je rešila da uoči toga progovori o svom privatnom životu i o odnosu sa Dejvidom.

– Dejvid je divan muž, izuzetan otac i najneverovatniji poslovni partner kojeg bi svako mogao da poželi – rekla je ona u intervjuu i dodala da je konstantno podržava u svemu što radi.

Na pitanje kako će proslaviti godišnjicu braka poznata sad već dizajnerka je odgovorila da ne misli da će praviti nešto veliko od toga, već da će proslaviti u krugu porodice, odnosno sa decom.

Stalno kruže glasine po medijima da će se par razvesti, pa je tako bilo i prošle godine. Tada su kladionice morale da stopiraju uplate na datu kvotu na razvod Bekamovih jer je bila velika pomama. Viktorija je upoznata sa svim tim, ali za nju je to presmešno.

Više je želela da se osvrne na njeno najnovije dostignuće, a to je otvaranje YouTube kanala koji je predstavila na Londonskoj nedelji mode, koji ima za cilj da prikaže kako izgleda život dizajnera iza zvanične kamere.

– Deliću dovoljno sadržaja da mogu stalno da dobijam nove pratioce, jer to i jeste cilj – rekla je Bekam i dodala da će zadržati golotinju na minimalcu. Čak je prikazala svoj ormar gde se ne nalazi ništa provokativno.

– Na kanalu će sigurno biti porodičnih trenutaka, jer dosta vremena provodim u njihovom okruženju. Oni prate šta ja radim i često su i deo onog ašto radim. Oni su moja inspiracija – jasna je bila Viktorija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.