Sve se vidi: Ronaldova devojka zavodi je u prozirnoj haljini (foto)

Partnerika portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez voli da u javnosti istakne svoje atribute i pokaže savršenu liniju, što je i potvrdila na nedavno održanom događaju u organizaciji UNICEFA.

Lepa 25-godišnja Argentinka pojavila se na humanitarnoj gala večeri u crnoj čipkastoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala.

Izazovnu toaletu u kojoj su u prvom planu bile grudi i noge zbogne Georgine, dizajnirao je Roberto Kavali, a izazovni komad Rodrigezova je ukombinovala sa dijamantskom ogrlicom, a omiljenom dizajneru se zahvalila putem društvenih mreža.

– Uz tebe blistam još i više – zahvalila se Georgina, a brojni obožavaoci tvrde da je izgledom zasenila manekenku Adrijanu Limu, koja se takođe pojavila na gala večeri.

– Georgina, izgledaš savršeno! Čak ni ova haljina na tebi ne izgleda vulgarno. Lima je za tebe mala beba – samo su neki od komentara ispod fotografije koju je Georgina objavila na društvenim mrežama.

2 komentara
  1. bambi

    Uvek sam zalio devojke koje na sebi imaju razne nakite i odela, sminke, frizure a u mentalnom sklopu nista. Po cemu ova devojka treba da bude interesanta ljudima? Po cemu se ona razlikuje od ostalih devojaka?

  2. Anonimni

    Šta to ima, što druge nemaju???….Ronalda?…hahahaha

Napišite komentar