U trendu

Sve se vidi: Ronaldova devojka zavodi je u prozirnoj haljini (foto)

Partnerika portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez voli da u javnosti istakne svoje atribute i pokaže savršenu liniju, što je i potvrdila na nedavno održanom događaju u organizaciji UNICEFA.

Lepa 25-godišnja Argentinka pojavila se na humanitarnoj gala večeri u crnoj čipkastoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala.

Izazovnu toaletu u kojoj su u prvom planu bile grudi i noge zbogne Georgine, dizajnirao je Roberto Kavali, a izazovni komad Rodrigezova je ukombinovala sa dijamantskom ogrlicom, a omiljenom dizajneru se zahvalila putem društvenih mreža.

– Uz tebe blistam još i više – zahvalila se Georgina, a brojni obožavaoci tvrde da je izgledom zasenila manekenku Adrijanu Limu, koja se takođe pojavila na gala večeri.

– Georgina, izgledaš savršeno! Čak ni ova haljina na tebi ne izgleda vulgarno. Lima je za tebe mala beba – samo su neki od komentara ispod fotografije koju je Georgina objavila na društvenim mrežama.

2 komentara
  1. bambi

    Uvek sam zalio devojke koje na sebi imaju razne nakite i odela, sminke, frizure a u mentalnom sklopu nista. Po cemu ova devojka treba da bude interesanta ljudima? Po cemu se ona razlikuje od ostalih devojaka?

  2. Anonimni

    Šta to ima, što druge nemaju???….Ronalda?…hahahaha

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike