Ta ljubav se ne može opisati rečima (foto)

Glumac Kirk Daglas (101) postao je pradeda krajem decembra prošle godine kada je njegov najstariji unuk Kameron (39) sa glumicom Vivijen Tajbs (39) dobio kćer Lu Izi. Sin Majkla Daglasa (73) i Diandre Luker (61), objavio je juče zajedničku fotografiju sa najstarijim i najmlađim članom porodice.

– Ta ljubav između unuke i dede se ne može opisati rečima – rekao je Kameron.

View this post on Instagram

Words cannot express…. #Powerful #Bloodline

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Devojčica stara tek četiri nedelje dobila je ime Izi po svom pradedi Kirku. Naime, glumac se rodio kao Isur Danielovič, a njegovi roditelji su bili Jevreji koji su se preselili iz današnje Belorusije u Njujork.

Brojni fanovi su čestitali Daglasu i rekli da je divno videti nekoliko porodičnih generacija na okupu. Kameron je najstariji Kirkov unuk, a bavi se glumom poput oca i pradede. Snimio je manje uspešne filmove ‘Loaded’, ‘The Perfect Beat’, ‘Adam and Eve’ i ‘It Runs in the Family’. S koleginicom i instruktorkom joge Vivijen u vezi je od 2016.

Kirk osim najpoznatijeg Majkla ima sinove Džoela (70) i Pitera (62) koji su reditelji, a imao je i sina Erika koji se u 46. slučajno predozirao lekovima.

– Nekako pretrpiš takve stvari. To je sve deo života – komentarisao je glumac njegovu smrt u jednom intervju. Daglas je 64 godine u braku sa glumicom i redateljkom En Bajdens (98).

– Volim je jer mi daje stabilnost u ludom svetu u kom zarađujem – Kirk je objasnio dugovečnost njihove veze. Preživeo je dva moždana udara, a 1996. mu je posebno bilo teško kada nije mogao da govori. Kaže da ga je humor spasio.

– Šta radi glumac koji ne može da govori. Čeka da se vrate nemi filmovi – našalio se Kirk i istakao da ga je šokiralo što je živ preko sto godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.