Tajna serije „Seks i grad“: Samanta i Keri se nikada nisu podnosile (foto)

Na malim ekranima bile su nerazdvojne i najbolje prijateljice, ali kad su se kamere ugasile, nisu mogle da gledaju jedna drugu.

Reč je o glumicama Kim Katral i Sari Džesiki Parker, koje su u seriji, a kasnije i na filmu „Seks i grad“ glumile najbolje prijateljice, a u stvarnosti se nisu podnosile.

Tek sada je otkrivena prava istina o njihovom odnosu, kada je tokom vikenda Kim na Instagramu poručila Sari da ‘ne iskorišćava ime njenog preminulog brata za svoju promociju’ i da ne koristi ovu bolnu situaciju ‘kako bi sebe prikazala dobrom jer je daleko od toga’.

Nikada nije bila tajna da su obe glumice velike dive, ali do ovoga trenutka niko nije znao da se ne podnose u tolikoj meri. Daily Mail pokušao je da odgovori na pitanje zbog čega je Katralova toliko besna i koliko je Sara Džesika nedužna u ovoj priči. Prema pisanju ovog lista, atmosfera na setu serije bila je jako napeta i nakon snimljenih scena ni Sara, a ni ostale dve zvezde serije, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, nisu razgovarale sa Kim, iako su zajedno na snimanju provodile i po 15 sati.

Sintija, Sara i Kristin uvek su jele zajedno, a Kim odvojeno od njih. A kada su se snimale scene na lokacijama, a ne u studiju, tri glumice uvek su bile zajedno u hotelu, a Kim je spavala u drugom hotelu – tvrdi izvor blizak produkciji serije.

Ovaj izvor tvrdi kako je bilo mnogo trzavica i razloga za nesuglasice među glumicama, od novca do snimanja golišavih scena. Kim se nije sviđalo što jedino ona mora biti gola u gotovo svakoj sceni, dok Parker nijednom nije tokom šest sezona pristala na golotinju.

– Od prvog dana na setu odnos njih dve je bio nepodnošljiv, obe su jednako željne pažnje i moraju biti dive. Ipak, Sara je bila veća zvezda, jer je njen lik bio glavni – kaže izvor. Situacija se dodatno pogoršala kad je Sara Džesika Parker postala i izvršna producentkinja serije, što je oduvek bila i Kimina želja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.