U trendu

Tajne „Boljeg života“: Jedna scena je izbačena iz serije, a ovi glumci su odbili uloge

Porodicu Popadić svi su voleli. Od kada je serija počela sa emitovanjem 1987. godine, nije bilo osobe koja nije pratila ovo kultno ostvarenje rađeno po scenariju Siniše Pavića. Giga, Emilija, Saša, Viki i Boba, postali su deo svačije svakodnevice.

Posle 35 godina i bezbroj repriza, problemi sa kojima su se suočavali nekada Popadići i dalje su aktuelni, ali i dalje postoje pojedini detalji za koju javnost nije znala.

Uloga Saše Popadića, bila je namenjena Žarku Lauševića, koji je ovu rolu morao da odbije, jer nije mogao snimanja da uklopi sa svojim tadašnjim obavezama, pa je u poslednjem trenutku prihvatio Boris Komnenić. Ipak, ono što je bilo najčudnije od svega je to, da je Svetlana Bojković, koja mu je igrala majku, bila starija od njega samo 15 godina.

Uloga Nine Andrejić koja je na kraju pripala Snežani Savić, prvobitno nije bila namenjena njoj. Siniša Pavić, scenarista, zamislio je da taj lik igra Lepa Brena, ali najveća Balkanska zvezda nije želela da igra u seriji u kojoj bi ponavljala scenario iz „Tesne kože“ i filmova „Hajde da se volimo“.

Zahvaljujući Eni Begović, koja je u to vreme bila veoma angažovana na raznim projektima, uloga Violete Popadić, pripala je Lidiji Vukićević.

U poslednje vreme, imamo prilike da na internetu pronađemo scene koje su izbačene iz serije. Posebno deo u kome Miodrag Petrović Čkalja u ulozi Brankovića izgovara smešne rečenice koje pored toga šta nasmeju, kritikuju i stanje stvari u tadašnjoj državi kao i loš položaj radnika, pa se pretpostavlja da je zbog toga odlučeno da ipak ne budu prikazane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar