U trendu

„The Town“ najgledaniji film

Na prvom mestu ovonedeljne top-liste najgledanijih filmova u Americi našao se novi film Bena Afleka (Ben Affleck) – "The Town", u kome on ima trostruku ulogu: režisera, scenariste i glavnog glumca. Aflek je adaptirao nagrađivani roman Čaka Hogana (Chuck Hogan) "Prince of Thieves: A Novel", koji govori o četiri maskirana lopova, inače najbolja prijatelja od detinjstva. Pored Afleka u filmu igraju i Džon Ham (Jon Hamm), Džeremi Rener (Jeremy Renner), Rebeka Hol (Rebecca Hall) i Blejk Lajvli (Blake Lively).
Dag Mekrej (Aflek) rođen je u kriminalnom kraju Bostona. Čarlstaun je prestonica automobilskih krađa, kidnapovanja, oružanih pljački, a ta znanja se prenose sa oca na sina. Dag nije izuzetak. On je vođa bande pljačkaša koji su uvek uspevali da se izvuku iz kandži zakona posle svakog završenog posla, ali Dag je svestan da se njegova sreća može u svakom trenutku preokrenuti i zato traga za poslom koji bi mu omogućio da se povuče. Prilikom poslednjeg posla Kler (Hol), menadžerka banke koju su pljačkali, bila je talac. Kler živi samo nekoliko ulica od Daga i on jednostavno ne može da je ostavi u prošlosti.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (17-19.) septembra:

  1. "The Town"
  2. "Easy A"
  3. "Đavo" ("Devil")
  4. "Pritajeno zlo: život posle smrti" ("Resident Evil: Afterlife")
  5. "Alpha and Omega"
  6. "Takers"
  7. "Amerikanac" ("The American")
  8. "Početak" ("Inception")
  9. "Rezervni igrači" ("The Other Guys")
  10. "Jedi moli voli" ("Eat Pray Love")

Uskoro čitajte više o novim filmovima na listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.