U trendu

To može samo ona: Trudna Rijana na reviju u Parizu stigla samo u donjem vešu

Otkako je svetu otkrila da je trudna, Rijana ponosno pokazuje trudnički stomačić gde god se pojavi.

U utorak je prisustvovala reviji Diora na Nedeljni mode u Parizu na kojoj se pojavila u crnom donjem vešu preko kojeg je nosila potpunu prozirnu mrežastu haljinu. Obula je visoke crne lakovane čizme i ogrnula široki crni kaput.

Ovaj stajling slavne pevačice ponovno je u prvi plan stavio njen stomak, ali je i izazvao buru komentara na društvenim mrežama, a šta god mislili o trudničkom stilu slavne 34-godišnjakinje jedno je sigurno – samopouzdanja joj ne fali.

„Ne samo da joj je sigurno hladno u ovome, već izgleda apsolutno odvratno. Presmešna je“, „Otišla je predaleko, ovo nije prikladno za jednu trudnicu“, „Oduvek je izgledala jeftino, ali sad je nadmašila samu sebe“, „Nosi veš koji bi trebalo samo njen partner da vidi“, „Izgleda grozno“, „To dete koje nosi stideće se svoje majke zbog ovog izdanja“, „Najgore je što veruje da je kul“ , samo su neki od komentara.

Rijana je nedavno objasnila zbog čega svakim stajlingom naglasi svoj trudnički trbuh.

„Trenutno radim na promociji ideje da trudnice i dalje izgledaju privlačno, iako vas okolina tera da radite suprotno, da nešto krijete. Tera vas da krijete svoju seksepilnost i da je vratite nakon trudnoće, a ja ne verujem u te stvari. Tako pokušavam da nosim stvari koje možda nisam ni imala samopouzdanja da isprobam pre nego što sam zatrudnela“, rekla je pevačica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)