U trendu

Toliko joj nedostaje da….Pevačica priznala da priča sa mrtvim mužem

Slavna pevačica Selin Dion se sa tugom i bolom definitivno nosi drugačije od ostalih, a njeno ponašanje poslednjih meseci već počinje da zabrinjava mnoge u njenom okruženju.

Prošle godine je za samo dva dana izgubila supruga i rođenog brata i nakon te velike tragedije vratila se na javnu scenu, ali kao jedna potpuno nova Selin.

Nedavno su njeni otkačeni stajlinzi privlačili veliku pažnju javnosti a sada je njeno ponašanje postalo još bizarnije.

Posle pevačicine izjave da je duh njenog muža i dalje kraj nje i da razgovara s njim, svi su njen novi imidž i neobično ponašanje definisali kao način da se bori sa velikom prazninom koja je i dalje muči. Terapeut Lusi Beresford veruje da njen ekscentričan stil oslikava veliku žalost koju Selin nosi u sebi i nada se da pevačica uz sebe ima podršku dragih ljudi.

– To je sve maska. Upadljiva odeća je njen način da sakrije bol koji nosi u sebi – kaže Lusi i dodaje da je dobro to što Selin uživa u novom životu, ali da može da postane problematično ako počne da troši previše novca na ovaj luksuzni stil života.

Iako je Selin u jednom intervjuu nakon smrti supruga izjavila da će „zauvek patiti“, svi se nadaju da je ovo ponašanje samo faza iz koje će brzo izaći i uz svoje troje dece uspeti da prebrodi teške trenutke i da nastavi normalan život, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar