Tom Kruz ima pomalo bizaran običaj za svaki Božić i svi ga obožavaju zbog toga (foto)

Glumica Kobi Smulders, našoj publici najpoznatija po ulozi Robin u humorističnoj seriji „Kako sam upoznao vašu majku“, gostovala je u emisiji američkog komičara Džimi Falona. U razgovoru su se između ostalog dotakli nadolazećih božićnih praznika, a posebno interesovanje publike izazvalo je njeno oduševljenje poklonom koji joj Tom Kruz svako godine šalje za Božić. Naime, glumica je s Tomom 2016. godine snimala film „Jack Reacher“ te od tada gaje dobre odnose.

https://www.instagram.com/p/CmRN7MXpdfy/

Zanimljiv božićni poklon

Kobi je otkrila da joj glumac svakog Božića pošalje ni manje ni više nego kolač. „To je kolač od bele čokolade i kokosa i moram priznati da je preukusan“, otkrila je. Publiku u studiju nasmejala je iskrenim priznanjem da se jako raduje tom kolaču. „Držim ga u frižideru i potraje mi do marta jer svako malo uzmem tek komadić. Ne znam zašto, nisam ni ljubiteljka slatkog, ali taj kolač je sjajan!“ – dodala je sa osmehom. Voditelj Džimi Falon je takođe priznao da i on pre Božića dobija „Kolač Toma Kruza“.

Spomenuti kolač prekriven je glazurom od bele čokolade i seckanog kokosa, a može se nabaciti u Doan’s Bakery u kalifornijskom Woodland Hillsu.

Tradiciju slanja ovog kolača svojim prijateljima iz sveta poznatih i slavnih Tom poštuje već nekoliko godina. Do sad su se poklonom od slavnog glumca javno pohvalili Kristen Danst, Henri Kevil i Džejms Korden.

A zašto se baš odlučio za takav poklon?

Da ova vest nije neslana šala, u jednom televizijskom intervjuu potvrdio je i sam Tom Kruz. Slavni glumac priznao je da kolač za božićne praznike šalje široj listi poznanika, a razlog zbog kojeg to radi je pomalo neobičan.“Obožavam slatko, ali ga izbegavam zbog treninga i pripreme koju prolazim zbog snimanja – zato ga šaljem svima“, otkrio je. Izgleda kako u ovom poklonu zaista svi uživaju!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.