U trendu

Trampova ćerka uhvaćena u jako nezgodnom trenutku, svi se pitaju šta joj je u ruci

Ćerka Donalda Trampa,Tifani Tramp, koju je dobio u braku s Marlom Mejpls, američkom voditeljkom i glumicom, malo se opustila u Majamiju, gde trenutno boravi s porodicom i verenikom.

Paparaci su 27-godišnju Tifani uhvatili u jednom hotelu, a u trenutku kada se pojavila na terasi u ruci je držala opušak i upaljač.

Tifani je na terasi hotela ugasila ručno smotanu cigaretu u jednoj tegli. Kako Trampova ćerka nikada nije viđena s cigaretom u ruci, a nije poznato da puši duvan, strani mediji pišu da najverovatnije i nije reč o duvanu.

Osim toga, pažnju je privukao i verenički prsten na njenoj ruci koji, kako se procenjuje, vredi 1, 2 miliona dolara.

Podsetimo, nigerijski multimilioner, Majkl Boulos zaprosio je Tifani u vrtu Bele kuće. Veridbom se buduća mlada odmah pohvalila na društvenim mrežama, objavivši zajedničku fotografiju iz Bele kuće, na kojoj joj se na ruci vidi ogroman prsten.

Zanimljivo je i da je bivši predsednik SAD-a jednom prilikom izjavio da je „manje ponosan“ na Tifani u odnosu na ostalu svoju decu, kao i da joj od 2013. nije javno čestitao rođendan. Dugo se nisu uopšte viđali i inače se na porodičnim okupljanjima nije osećala dobrodošla. To se promenilo prošle godine, kada je uz svu Donaldovu drugu decu držala govor na nacionalnom skupu Republikanaca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.