U trendu

Turski glumac za kojim luduju Srpkinje stigao u Beograd (foto)

Junak popularne sapunice „Sanjalica“ Džan Jaman trenutno je najpopularniji turski glumac za kojim luduju žene širom sveta, a svojom najnovijom objavom na Instagramu potvrdio je da se nalazi u Beogradu.

Pored pomenute uloge koja donela veliku popularnost u Srbiji i regionu, Jaman je i zaštitno lice jednog modnog brenda, zbog čega se trenutno nalazi u Beogradu.

Snimak šetnje Knez Mihailovom ulicom objavio je na svom zvaničnom Instagram profilu.

Rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, kao jedino dete u porodici. Turski je glumac, model i pravnik, a poseduje i svoju advokatsku kancelariju. Završio je Italijansku gimnaziju, gde je bio najbolji u klasi, stoga tečno govori i italijanski jezik. Kao student razmene, preselio se u SAD na neko vreme, ali se potom vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

Ipak, život ga je odveo u drugom pravcu – ka glumi. Iako se njegova porodica nadala da će biti uspešan advokat, on je poželeo da upiše glumačku sekciju i oproba se u tom svetu.

I nije pogrešio. Gluma se pokazala kao pun pogodak, a slavu je stekao preko noći. Dobio je nagradu „Zlatni leptir“ za najboljeg glumca u romantičnoj komediji „Sanjalica“ iz 2018. godine.

Zahvaljujući svom savršenom izgledu i ulozi u seriji „Sanjalica“ (Erkenci kus) koja ga je proslavila, skinuo je Buraka Ozdživita sa trona i već duže vreme je najplaćeniji i najpopularniji glumac u Turskoj. Samo ga na Instagramu prati više od osam miliona ljudi, a on već neko vreme uživa sa najpoznatijom sportskom novinarkom, Italijankom Diletom Leotom, a nedavno se šuškalo i o veridbi ovog zgodnog para.

Inače, Džan ima kosovsko-makedonske korene, a Diletu je navodno upoznao u Italiji, prilikom snimanja „Sandokana“.

– Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji rođeni su u Istanbulu, baš kao i ja – ispričao je svojevremeno Džan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)