Udala se Pamela Anderson, mladoženja 22 godine stariji producent (foto)

Pamela Anderson udala se za producenta Džona Petersa. Par se venčao na intimnoj ceremoniji u Malibuu, a i mladi i mladoženja ovo je peti put da su se našli pred matičarem.

Ono što je interesantno jeste da je ovaj par bio u vezi davne 1989. godine. Peters kaže da je mogao da ima sve devojke koje je hteo, ali želeo je samo i jedino Pamelu, a ‘potvrdio je da su se venčali posle nekoliko meseci veze.

Na venčanju su bila prisutna i njihova deca.

„Oduvek sam hteo samo nju, iako sam mogao da imam svaku devojku. Ona me izluđuje na pozitivan način. Ona je mnogo više od onoga što vidite, inače je ne bih toliko voleo. Ona me inspiriše. Štitim je i tretiram je onako kako ona to zaslužuje“, rekao je američkim medijima 74-godišnji Peters.

Pamela je ranije bila udata za Tomija Lija, Kid Roka i Rika Salomonu (za kojeg se udavala dva puta). Producent filma „A Star Is Born“ takođe je bio četiri puta u braku, a bio je i u dugogodišnjoj vezi s Barbarom Strejsend.

„Mnogo ga volim ga. Razumemo se i poštujemo jedno drugo. Volimo se bezuslovno. Ja sam srećna žena. Ovo je dokaz da Bog ima plan“, izjavila je Pamela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.