U trendu

Usne, oči, kosa: Ćerka Breda i Anđelina je savršen klon svojih roditelja

Velika usta, koja izgledaju nacrtana, plave krupne oči i duga plava kosa, često vezana – Šajlo Džoli Pit sa 15 godina sve više je savršena fuzija majke Anđeline i oca Breda.

Gledajući njena nedavna pojavljivanja rame uz rame sa mamom dok je Džolijeva promovisala svoj novi film Večiti, svi koju su videli tinejdžerku odmah su pomislili na dve osobe, često nazvane najlepšim ljudima sveta, koji su se rastali 2016. nakon desetak godina zajedno.

Šajlo, prva biološka ćerka Branđeline nakon usvajanja Medoksa i Zahare, izašla je pre nekoliko godina pokazala znake „rodne varijantnosti” i odlučivši se tada za muško ime: „Osećam se kao moja braća, zovite me Džon”, rekla  je 2014. Njeni roditelji su joj, uprkos nekim žestokim kritikama, ostavili slobodu da bude ono što želi, a takođe i slobodu da se oblači kako god je htela, naravno.

Nosila je odela, kravate, kratku kosu  i naslovi poput „Identična je svom ocu“, našli su se u novinama pri svakom pojavljivanju tinejdžerke u javnosti. Nedavno se, međutim, nešto promenilo: na crvenom tepihu Dolbi teatra u Los Anđelesu, za američku premijeru Večitih, Šajlo se pojavila sa braćom i sestrama u Anđelininoj haljini modifikovanoj za tu priliku – koja je takođe istakla ogromnu sličnost sa majkom.

To je već bilo tamo, imajte na umu. Ali u ovim poslednjim događajima, jedan pored drugog, to je postalo još očiglednije. U Rimu je devojčica ponovo koračala ruku pod ruku sa svojom majkom, zajedno sa svojom sestrom Zaharom: „Neverovatno sam ponosna na nju i na ono što je izabrala da bude, verna sebi“, rekao je Pit prošle godine o putu kojim je krenula ćerka.

Sada ostaje da vidimo šta će Šajlo želeti da bude kada odraste: mnogi, možda zaslepljeni sličnošću sa Bredom i Anđelinom, sanjaju o njenoj budućnosti na filmskom platnu. Ali sloboda, čak i u ovom trenutku, ostaje sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar