U trendu

Zašto žene ne treba da propuste film „300“

Iako mnogi tvrde da je film „300: bitka kod Termopila“ („300“) namenjen jačem polu, evo nekoliko razloga zbog kojih žene ne bi trebalo da ga propuste. Ukoliko se razmišljate da li da krenete sa svojim dečkom ili suprugom, čitanje ovog teksta će vam definitivno pomoći.

 1. Džerard Batler
  Pod ovom stavkom moglo bi da piše samo "Džerard Batler" i 1.000 žena bi sigurno otišlo u bioskop. Zbog ovog momka devojke gube glavu. Šta je Andželina Žoli muškarcima, to je Džerard Batler ženama. Samo njegovo prisustvo, bilo na filmu, bilo u stvarnom životu, uzbudljivo je. Za kraj: sve dame koje vole dobre komade, kao što je Džeri, definitivno će želeti da pogledaju ovaj film.

 2. Džerard Batler obnažen
  Ako samo prisustvo Džerarda Batlera nije dovoljno, da dodamo da je gospodin Batler u jednoj sceni potpuno nag, a svaki delić tela obasjava mu mesečina. Inače, gotovo je obnažen u toku celog filma – nosi samo šlem, plašt i jako mali kožni "donji deo odeće."

 3. Jake žene
  Reditelj Zek Snajder uveo je dodatni motiv, koga nema u stripu a koji pokazuje jačinu žena. Spartanske žene tretirane su podjednako kao i muškarci i s dubokim uvažavanjem. Sjajnu rečenicu u filmu izgovara kraljica Gorgo (tumači je Lena Hedi ): "Samo žene Spartanaca donose na svet prave muškarce."

 4. Čvrste veze
  Svi su umorni od propalih veza i preljuba. Veza između kralja Leonide i kraljice Gorgo je veoma snažna. Ona će uraditi sve da ga podrži. Iako ovaj detalj neće mnogo značiti muškarcima, to jeste nešto čemu žene mogu da se nadaju. U svakom slučaju, pružite šansu i pogledajte da li možete naći snagu koju imaju Leonida i Gorgo.

 5. Tri stotine gotovo nagih muškaraca s trbušnjacima
  Ceo film je svakako raj za oči ako ste pripadnice lepšeg pola. Skoro dva sata ćete gledati najbolje frajere s neverovatnim trbušnjacima kako se neumorno bore za svoju domovinu. Sve to rade jako oskudno odeveni. Čak i onima koji nisu ljubitelji Džerarda Batlera ostaje na raspolaganju još 299 njih!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.