U trendu

Zbog ove odluke javnost i dalje ne veruje u pomirenje Vilijama i Harija

Prema navodima brojnih izvora, braća Vilijam i Hari insistiraju na održavanju odvojenih govora prilikom otkrivanja skulpture princeze Dajane, a takva njihova odluka izazvala je zabrinutost javnosti.

Poslednjih 18 meseci britanski prinčevi proveli su u razmiricama, a priliku da se ponovno susretnu imati će u julu, kada će se obeležiti 60. rođendan njihove pokojne majke, princeze Dajane.

‘Na ceremoniji obeležavanja Dajaninog rođendana, braća će biti fizički zajedno na ceremoniji, ali odbacili su ideju o zajedničkom govoru’, izjavio je bliski izvor za britanski The Sun koji tvrdi da je Vilijam, baš kao i Hari, insistirao na pripremi sopstvenog govora.

Tom Bredbi, novinar ITV-a koji godinama neguje bliski odnos s obojicom prinčeva, izjavio je da je njihova međusobna veza bila izuzetno teška.

‘Tokom proteklih godinu i po dana, njihovi sukobi događali su se javno i u privatnoj sferi, dok bi pre svoje nesuglasice rešavali daleko od očiju javnosti’, za London Times izjavio je Bradbi.

Poljuljani odnosi prinčeva započeli su onoga trenutka kada je Hari sa suprugom Megan odlučio da odstupi s kraljevskih dužnosti i u potpunosti napusti Ujedinjeno Kraljevstvo, a u postizanju idiličnih odnosa nije im pomogao ni intervju koji su Hari i Megan pred kamerama dali Opri Vinfri.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.