Izgleda kao top model i u 54. godini zbog ovih navika (foto)

Verovali ili ne, Sindi Kraford sutra puni 54 godine

Ona je krasila naslovne strane stotinu časopisa, a našla se na trećem mestu u konkurenciji od 40 najzgodinijih ličnosti VH1 televizije tokom 90-ih godina. Njen uspeh kao model je čini veoma popularnom, a to joj obezbeđuje razne uloge na televiziji i filmovima.

View this post on Instagram

Missed my morning sauna time. Finally home ❤️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Ona čak ima i nekoliko video snimaka na kojima demonstrira kao se izvode vežbe.

Pravilo od 5 obroka dnevno čuva njeno telo od starenje i pomaže da ono uvek bude vitko.

Vodi se principima dijete Zona, čiji autor je Bari Sars. Ona je najpre fokusirana na očuvanje dobrog zdravlja i poboljšanje balansa hormona.

Na ovom režimu ishrane je jer tako održava energiju tela u svakom trenutku na najvišem nivou.

Supermodel jede 5 puta dnevno i takav režim joj izuzetno prija. Kako ona tvrdi, ako gladujete, telo će skladištiti i najmanje porcije koje unesete.

Ishrana Sindi Kraford se sastoji od 40% ugljenih hidrata, 30% proteina i 30% masti.

View this post on Instagram

Peony pick-me-up 🌸

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Obično za doručak jede ovsene pahuljice i borovnice, a za ručak piletinu ili ćuretinu, dok za večeru na meniju ima ribu i povrće, a ponekad i crnu čokoladu.

Ona užina 2 puta u međuvremenu, ne pije kafu, a zeleni čaj je ograničila zbog sadržaja kofeina u njemu, pije dosta vode, što se preporučuje i ljudima koji nemaju problema sa težinom.

Sindi Kraford jede dosta salata od povrća za svaki obrok i mnogo vežba. Trči i hoda po brdovitim terenima, bavi se jogom, pilatesom ili radi kardio vežbe. „Vežbanje mora biti sastavni deo života kako bi telo bilo u top formi“, kaže ona.

Tajna ove ishrane je u tome što čestim obrocima ne dozvoljavamo da želudac bude prazan, pa tako sprečavamo pojavu napada gladi. Kada njih nema, mnogo manje hrane se pojede, a samim tim to se odražava na figuru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.