U trendu

Žene oduševljene fotografijom nesavršenog stomaka Kajli Džener: „Ovo želimo da vidimo“

Kajli Džener imala je samo devet godina kad se proslavila u porodičnom rijalitiju U korak sa Karadašijanovima. Pred kamerama je odrasla i izgradila karijeru vlasnice mejk ap carstva i milijarderke, a sad pred kamerama odgaja svoju decu.

Na Instagramu je prati 320 miliona ljudi, a svaki proizvod koji objavi na toj platformi rasproda se u nekoliko sati. Očigledna je moć svake fotografije koju ona objavi.

Stoga su žene širom sveta s oduševljenjem dočekale realnu fotografiju njenog stomaka nakon rođenja sina početkom februara. Na fotografiji su stopala bebe pritisnuta na njen stomak, koji izgleda poput stomaka svake novopečene majke.

„Kao majka, zaista cenim sirovost ove fotografije. Rastegnuta koža, stomak nakon porođaja i malo više kilograma. Sve mi se sviđa“, napisala je jedna majka na Reditu.

„Ovo je sadržaj kakav želimo od žena s ovolikom platformom“, dodala je druga.

„Drago mi je da je ovo objavila. Ovo je normalizovanje normalnih tela“, istakla je treća.

Kajli je potom otvoreno rekla da se ovog puta sa svim nosi teže nego prvi put i da joj je ovo i mentalno i fizički izazovan period.

Prvi put želela je da sve izgleda savršeno

„Ovog puta mi je teže nego kad sam rodila ćerku. Nije lako ni mentalno ni fizički, prilično je ludo“, rekla je dok je hodala po traci za trčanje.

„Teško je. U redu je ne biti u redu. Kad sam shvatila da na sebe stavljam preveliki pritisak, podsetila sam sebe da sam samo čovek i da imam predivnog, zdravog dečaka. Moramo prestati da prisiljavamo sebe da se vratimo u formu što pre nakon porođaja“, dodala je.

Pre četiri godine, kad je rodila ćerku Stormi, Kajli se odmah vratila objavljivanju savršenog sadržaja, retuširanih fotografija na kojima je besprekorno našminkana i obučena u uske haljine. Čak je u jednom trenutku morala da obriše fotografiju s Instagrama jer su fanovi primetili loš fotošop.

Kajli je ranije otkrila da su sinu dali ime Wolf, ali je u ponedeljak objavila da su odustali od tog imena jer mu nije odgovaralo. Zasad nije otkrila kako se beba sad zove.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar