Život nakon teške bolesti: Sreća je u malim stvarimia

Oskarovac Majkl Daglas i njegova 24 godine mlađa supruga, glumica Ketrin Zita-Džons, važe kao jedan od najsrećnijih holivudskih brakova. Fotografi su ih nedavno snimili kako u društvu svoje dvoje dece odlaze na porodičnu večeru. Bez obzira na njegov mlad duh, na licu slavnog glumca itekako su počele da se primenjuju godine.

Glumci su u braku 17 godina, ali sreća ih nije uvek pratila. Prekidali su, ali se i nosili sa Majklovom teškom bolešću, kao i sa njenim psihičkim bolestima. Naime, 72-godišnjak je preboleo rak grla koji je dostigao čak četvrtu fazu.

Glumac je često u intervjuima naglašavao kako mu je upravo opaka bolest pomogla da održi svoj brak sa Ketrin, jer ga je teško zdravstveno stanje nateralo da realno sagleda svoj život i shvati da ga sačinjavaju upravo supruga, njihovo dvoje dece – 16-godišnji Dilan i 14-godišnja Karis i 37-godišnji Kameron, njegov sin iz prethodne veze. Upravo i zbog najstarijeg sina Majkl je svojevremeno prolazio vrlo težak period – Kameron je bio narkoman ali uz podršku porodice uspeo je da se vrati na ispravan put.

Loza Daglas ima dobre i žilave gene. Majklov otac, kultni glumac Kirk Daglas, u decembru ove godine napuniće 101. godinu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.