U trendu

Zvezda hit serije opet uhapšena: Sva zlodela poznatog glumca

Nekad mladi i perspektivni glumac, zvezda serija “Bafi, ubica vampira” i “Criminal Minds” Nikolas Brendon doživeo je sunovrat u karijeri i životu.

Nakon što ga je zaustavila policija koja ga je pratila, rečeno je da je glumac izgledao čudno, da se jako znojio i bio je “nervozan zbog vidljivog ubrzanog pulsa”.

Kada su mu tražili ličnu kartu, dao je dokument na kojem je pisalo Kelton Šulc govoreći da mu je Brendon navodno brat blizanac.

Brendon je ranije bio osuđen na trogodišnju uslovnu kaznu u februaru 2020, nakon što se izjasnio krivim za napad na svoju devojku u hotelu Palm Springs 2017. godine.

Ove nedelje su mu policajci pretražili automobil, u kojem su našli “malu plastičnu kesu u kojoj su se nalazili ostaci kristala/praha“, zajedno sa bočicom sa pilulama koja je propisana „Nikolasu Benderu“ na suvozačevom sedištu.

Policajac, sumnjajući na upotrebu metamfetamina i kokaina, doveo je psa za otkrivanje droga. Pas je otkrio još nekoliko plastičnih kesa koje sadrže „ostatke“, kao i recept za amfetaminske soli propisane Keltonu Šulcu.

Nije ovo prvi put da je glumac uhapšen i optužen zbog incidenata. Brendona je 2010. godine uhapsila policija Los Anđelesa nakon što su ga prijavili za nedolično ponašanje u alkoholisanom stanju.

Kasnije je optužen i da se opirao hapšenju, kao i da je nasrnuo na policajca i divljao gradom.

Brendon nije osporavao optužbe i dobio je jednogodišnju uslovnu kaznu zatvora nakon što se prijavio u centar za lečenje u Malibuu.

Međutim, Brendonove pravne nevolje ponovo su počele 2014. kada je uhapšen zbog navodnog razbijanja hotelske sobe u Idahu.

Godine 2015. ponovo je uhapšen zbog razbacivanja hotelske sobe, ovog puta u Fort Lauderdaleu na Floridi.

Kasnije te godine, optužen je za napad na ženu u hotelskoj sobi. On je optužen za krivično delo pljačke trećeg stepena i kriminalne radnje, navodi NBC News.

Uhapšen je 2017. godine pod optužbom za nasilje u porodici.

Kasnije je gostovao u televizijskim emisija u kojima je govorio o svojim borbama sa alkoholizmom i depresijom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.