najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bugari zbog Cece dolaze u Kruševac

Turisti iz Bugarske rezervisali su za novogodišnju noć 820 od ukupno 1.800 kreveta koliko ih ima u kruševačkim hotelima, Ribarskoj Banji i Jastrepcu, saopštila je danas Turistička organizacija Kruševac.

Kako je navedeno, razlog posete velikog broja turista iz Bugarske je koncert folk pevačica Svetlane Ceca Ražnatović u novogodišnjoj noći, u centru Kruševca.

Direktorka Turističke organizacije Kruševac Suzana Milosavljević kazala je agenciji Beta da su za novogodišnju noć sobe u tri najveća hotela u tom gradu rezervisane i da su skoro polovinu rezervisali turisti iz Bugarske, a ostale domaći turisti i turisti iz Makedonije.

„Za novogodišnju noć rasprodate su sobe u tri najveća hotela u Kruševcu, kao i kapaciteti na Jastrepcu, te sobe namenjene turistima u Specijalnoj bolnici Ribarska Banja, a skoro polovinu rezervisali su turisti iz Bugarske“, rekla je Suzana Milosavljević.

Turistička organizacija Kruševac navela je da su prvi put nakon 10 godina popunjeni svi smeštajni kapaciteti u Kruševcu.

Gradska uprava obavestila je Kruševljane da mogu da joj se obrate ukoliko su zainteresovani za izdavanje svog slobodnog stambenog prostora „kako bi u najkraćem roku dobili rešenje o kategorizaciji koja košta 850 dinara i važi naredne tri godine“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike