U trendu

Kineska sonda otkrila vanzemaljce na Mesecu? (video)

Lovci na vanzemaljce i teoretičari zavera odavno tvrde da nismo sami u svemiru, ali sad veruju da postoje vanzemaljski oblici života koji obitavaju u unutrašnjosti Meseca, čak i da su izgradili prirodni Zemljin satelit.

Kad je pažljivo pogledao fotografije površine Meseca koje je napravila kineska „Čang 3“ lunarna sonda, ufolog iz Škotske Džordž Grejm „otkrio“ je „strukturu koja izgleda kao da su je napravili ljudi“ i „skriveni vanzemaljski svemirski brod“, prenosi tehnološki blog „Ti kejk“.

Među mnogim video klipovima koji se odnose na vanzemaljce, a koje je Grejm postavio na Jutjub našla su se i dva koja pokazuju „anomalije“ na površini Meseca.

Jedan prikazuje nekoga ko liči na humanu kreaturu koja nosi šlem i vizir. Štaviše, telo tog stvorenja ima proporcije ljudskog.

Drugi video pokazuje leteći tanjir skriven iza stene.

Ovo nije prvi put da su teoretičari zavera raspravljali o vanzemaljskom životu na Mesecu. Prethodno su tvrdili da su uočili nekoliko sumnjivih aktivnosti, NLO i misteriozne zgrade, koji „potvrđuju“ njihove sumnje.

Pojedini ufolozi veruju da Mesec nije satelit, već baza koju su napravili vanzemaljci da bi pomno pratili ljudske aktivnosti na Zemlji.

Prema studiji koju je sprovela NASA 1962. godine, unutrašnja površina Meseca tanja je od spoljašnje.

Druga teorija navodi da je Mesec šupalj iznutra i da ga vanzemaljci mogu koristiti kao bazu odakle prate šta rade ljudi na Zemlji.

(Sputnjik)

3 komentara
  1. Anonimni

    čovek Onaj koji neće da vidi/čuje – ne vidi i ne čuje. To se zove PERCEPCIJA i stvar je mozga a ne čula a ni UMA već onog što zovemo RAZUM. Taj razum nas pravi budalama, učinjen/projektovan/ na mnogo načina USTROJEN i RECIKLIRAN, da bi inače odbijali svaku istinu koja remeti “ njihovu “ manipulaciju, nad NAMA LJUDIMA. Mesec jeste napravnjen, od materijala koji su uzeti sa planete zemlje. Onda je te ogromne rupe/iskopine popunila VODA. Sada imamo „PRIRODNO “ stvorene okeane, ( p.s. VODA jeste priroda i ako tražite boga, u njoj je NAJVEĆA materijalizacija BOGA stvoritelja . Voda STVARA , održava, čini ŽIVOT.) To je očigledno i poznato ali …..PERCEPCIJA ! Ja živim i bez krsta na meni, ( ne nosim ga jer su Isusove reči bile “ Ne razumete , Ja nosim ovaj krst UMESTO VAS , DA GA VI NE BI NOSILI “ Razumete li vi sada posle 2000 god ? Ja poštujem svačiju poslednju želju pa i Isusovu. Vi, koji ga nosite , …prkosite Isusovim željama, njegovoj žrtvi i njegovim da kažem poslednjim rečima. Anonimni, NIŠTA SE NE TVRDI , u gornjem tekstu, pročitaj ponovo nekoliko puta. veruje se, raspravnja se, predpostavlja se itd.. sa naglaskom na VERUJE SE….Veruješ li ti u Boga ? Može li neko da te spreči u tome ? Da li si ti budala jer si NEVERNIK, možda ateista itd. ili zato što veruješ u nešto što ti je REČENO !!!! Nisi ni Isusa video, čak ni na fotografiji. ( samo na slikama, freskama, rađene rukom. Ja verujem u sebe i nisam ni nevernik, ni ateista, ni sektaš ni bilo šta što bi me stavilo u neku grupu. Ja sam ČOVEK , što ste i vi svi , ali je mnogo vas zaboravilo šta je to. Dragi moji ljudi, nije mi namera da provociram ili bili šta slično, već da vas malo sve razbudim, da počnete da razmišnjate ( ne da mislite) i da dopuštate da je i ono što ne razumete, vidite ,čujete , PERCIPIRATE, vrlo moguće a naročito što jeste. To za mesec je odavno poznato u NELIMITIRANIM, NAUČNIM KRUGOVIMA…ALI KAD BI CELA JAVNOST TO ODJEDNOM SHVATILA…BILO BI LOŠE PO NAS.Zbunili bi se, uplašili sa pitanjem ŠTA SAD. Ni ne moraju , ni ne trebaju svi da svate. Živi i zdravi bili !

  2. Blajbi

    Onaj koji hoce da vidi – vidi!

  3. Anonimni

    Sta je vama ljudi. Na doticnim slikama se nista konkretno ne vidi da bi se tvrdilo to sto se pokusava dokazati.U tolikom Svemiru je nemoguce da smo sami, ali nemojte praviti budale i maloumnike od nas.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike