najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kobi Brajant: Mamba out

Legendarni košarkaš Los Andjeles Lejkersa Kobi Brajant je prošle noći okončao 20 godina dugu veličanstvenu karijeru i doživeo pravi holivudski kraj.

Lejkersi su slavili protiv Jute sa 101:96, a Brajant je u oproštajnoj utakmici ubacio 60 poena, što do sada nije pošlo za rukom nijednom igraču u poslednjoj utakmici u karijeri.

Brajanta je noćas njegov Stejpl centar ispratio onako kako i dolikuje pravoj sportskoj legendi. Pre početka utakmice na parketu se pojavila još jedna legenda Lejkersa i NBA  –  Medžik Džonson.

“Kobi je najveća zvezda koju je ovaj grad imao u poslednjih 20 godina”, rekao je Džonson, dok je cela hala bila na nogama.

Potom su se redjale poruke Stefona Karija, Dvejna Vejda, Dirka Novickog, Pau Gasola, Karmela Entonija, Šakila O’Nila… Svi oni su želeli da kažu šta Kobi Brajant znači i šta je doneo košarci.

“Ne mogu da verujem koliko brzo je prošlo ovih 20 godina. To je ludo. Mislim da je najvažnije to što smo sve vreme ostali zajedno. Uvek ste mi bili u srcu i, iskreno, to mi je mnogo značilo. Hvala vam od sveg srca. Volim vas, ljudi… Tokom cele karijere sam slušao ‘Dodaj mi loptu!’, “Dobaci mi’. A, onda, sada odjednom  –  ‘Nemoj da mi dodaješ'”, rekao je Brajant posle utakmice.

“Mamba Out”, rekao je na kraju Brajant.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike