U trendu

Milijarder ponudio ponudio posao anonimnom korisniku Redita, njegov odgovor iznenadio sve

Ilon Mask je dospeo ponovo u sferu interesovanja javnosti, nakon što je ponudio razgovor za posao anonimnom korisniku Reddita pod nadimkom Grin D Onli. Pošto je naišao na opširnu i detaljnu tehničku analizu Tesle Hardwear 3, koju je anonimni korisnik objavio na toj platformi. Nakon što je pročitao objavu koju je napisao Grin, Mask ju je podelio na Tviteru.

– Reddit je hardkor. Uglavnom tačna analiza. Ko god da je radio ovu analizu, treba da dođe na razgovor za posao u Teslu – napisao je on, nakon čega se u komentarima javio i Grin, kojeg su zanimali uslovi rada.

Njega je najviše zanimalo da li može da se radi od kuće, kao i da li je Tesla završila sa otpuštanjem radnika.

– Navodno u Tesli ne dopuštaju rad sa drugih mesta, a Kalifornija (ili bilo koje drugo mesto) nije mesto u koje bih želeo da se preselim – obrazložio je on ostalim tviterašima svoj stav.

Pre nego što se oglasio ispod Maskovog tvita, Grin na drugom je postu o toj Maskovoj ponudi otkrio da ipak nije zainteresovan.

– Da, video sam, hvala. U prošlosti su me već jednom kontaktirali iz Tesle – objasnio je, nakon čega mu je još jedan tviteraš odlučio da ponovo naglasi kako mu Mask nudi posao.

– Ne, samo razgovor za posao (što je pametan potez). Takođe, mrzim da budem otpušten. I ne bih hteo da se selim, a čuo sam da Tesla ima strogu politiku, tačnije, da moraš da se preseliš tamo gde oni imaju prostorije. Ne možeš ni zamisliti koliko bi me koštala selidba u Kaliforniju – napisao je on.

Ostali tviteraši i dalje nisu odustajali pa su ga nagovarali da pita da li može da radi od kuće, prenose mediji.

– Nisam toliko dobar da mogu dobiti sve što želim. Da me zaista žele, kontaktirali bi me nekim standardnim kanalima jer znaju ko sam – dodao je on na kraju.

Napišite komentar