Najlepše novogodišnje reklame u 2014.

Reklamne kampanje različitih modnih kuća i brendova, već tradicionalno pred praznike uveseljavaju publiku. Neki od sledećih reklamnih spotova će vas raznežiti, a neki nasmejati, ali svima je zajednička ideja stvaranja praznične atmosfere koja se bliži.

Cartier

Draguljarska kuća Cartier nije prvi put odabrala male leoparde, a ovog su puta oni zapravo mali anđeli koji žive na nebu iznad Pariza. Kao prava nestašna dečica trčkaraju po oblacima i u igri guraju Cartier paketiće koji padaju do svojih budućih vlasnica i uveseljavaju ih u božićnoj noći.

https://www.youtube.com/watch?v=H5uUBFngag8

Dior

Dior je putem svog videa ispričao priču pod naslovom „The Enchanted Factory“ o tome kako nastaje njegova beauty linija. Kao da je neko mahnuo čarobnim štapićem pa polako oživljavaju kutijice s kremom Prestige, lakovi za nokte i ruževi za usne Golden Shock, bočice kultnih parfema Miss Dior, J’Adore i Dior Homme, a sve se završava velikim vatrometom iznad krovova glavnog butika na aveniji Montaigne.

https://www.youtube.com/watch?v=i5HwdfxyXSw

Robna kuća John Lewis

Reklamna kampanja koja je definitivno u trci za najtopliju božićnu priču pripada robnoj kući John Lewis, a prati priču malog dečaka i njegovog ljubimca pingvina Montyja kako zajedno odrastaju. No Monty u jednom trenutku postaje tužan i pun neke sete, sa željom da u svom životu okusi ljubav, u čemu će mu na samom kraju pomoći njegov najbolji prijatelj. Video ima zanimljiv zaokret na kraju, pogledajte!

https://www.youtube.com/watch?v=iccscUFY860

Mulberry

Duhovita reklama modne kuće Mulberry o kojoj smo već pisali, cilja na sve obožavatelje svog brenda jer bez obzira na sve bajne poklone ovog sveta, glavna junakinja reklamne kampanje ipak će kao najlepši dar izabrati Mulberry torbu.


Izvor: elle.rs

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike