najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Neda Ukraden slikom pokojne prijateljice zgrozila javnost

Neda Ukraden posetila je prijateljicu, pevačicu Usniju Redžepovu nekoliko dana pre smrti. Iako je pružila podršku prijateljici koja je trpela velike bolove, odluka da snimi selfi pored nje i objavi ga na društvenim mrežama nakon njene smrti, Nedi se obila o glavu.

Potpuno našminkana i sa osmehom na licu Neda je pozirala uz bolnički krevet prijateljice, čije je lice zgrčeno od bolova.  Nakon što su je obožavaoci napali zbog toga, Neda je fotografiju obrisala, a potom poslala saopštenje.

“Žao mi je zbog fotografije koja je naišla na osudu. Bila sam 40 godina prijateljica i koleginica sa pokojnom Usnijom i među poslednjima sam je videla živu. Dok se ona godinama borila sa bolešću i sa raznim porodičnim problemima, nisam primetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli. Mnogi su me zvali da se slikam pored nje u bolnici, nisam htela, a ni mogla sa gomilom pozera i lažnih prijatelja tada da je posetim, nego sam želela sama i u miru da se ispričam sa namučenom ženom, da je ohrabrim i dam podršku da izdrži. Jedino sam tu našu zajedničku fotografiju imala tada u telefonu i u tom poslednjem pozdravu na Tviteru želela sam da se oprostim od nje. Ako sam bilo koga tom fotografijom uvredila, izvinjavam se”, napisala je.

Neda je rekla je da je fotografija nastala pre tri nedelje kada je posetila prijateljicu u bolnici. Nakon što je obrisala fotografiju, Neda je na Tviteru napisala: “Došlo doba da se rastajemo- ode naša draga Usnija Redžepova! Nek ti je rahmet draga koleginice! Počivaj u miru”, dok je na Fejsbuku objavila jednu Usnijinu pesmu.

“Počivaj u miru, legendo!”, napisala je na toj društvenoj mreži.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike