najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Novi spot grupe Hurts

Novi album britanske elektro-pop grupe „Hurts“ izlazi u oktobru, a u međuvremenu ovaj popularni duo objavio je novi video spot, za pesmu „Some Kind of Heaven“, prve numere koja će se naći na njihovom trećem albumu „Surrender“.

„Hurts“ su odabrali poznatog reditelja, Čino Moja (Chino Moya), u čije ranije radove spada i spot „Digital Witnes“ koji je uradio za američku muzičarku St.Vincent. Moya i Hurts kreirali su kadrove putem kojih su duboke i apstraktne teme pesme transportovane u duh i sliku ’60-ih, saopštila je izdavačka kuća Menart.

Duo „Hurts“ nedavno je najavio detalje njihovog budućeg albuma „Surrender“, čiji se izlazak očekuje u oktobru. Theo i Adam komponovali su i napisali sve pesme na tom albumu za vreme prošlogodišnje svetske turneje, tokom koje su obišli i destinacije kao što su Ibica, Njujork, Montreal, L.A. 

Da bi zvuk na novom albumu oblikovali što bolje, uz već „starog“ saradnika, švedskog producenta Jonasa Kvanta, „Hurts“ su na listu saradnika dodali i Gremijem nagrađivane producente Stjuarta Prajsa i Ariela Rechtshaida.

Za Hurts ovaj singl je prva nova stvar nakon drugog studijskog albuma „Exile“ (2013), kao i fantastično uspešnog hit singla „Under Control“ urađenog u saradnji s Kelvinom Harisom i Alesom.

Svoja prethodna dva studijska albuma, Hurts su prodali u više od 1,2 miliona, dok su njihovi singlovi prodati u oko tri miliona primeraka širom sveta.

Duo „Hurts“ je već dva puta nastupao u Srbiji, u Kombank Areni i na Exit Festivalu, pa ima brojnu i odanu fan bazu u našoj zemlji.

Proteklih nedelja, „Hurts“ su održali dva intimna nastupa u Londonu i Berlinu, pred „šakom“ izabranih srećnih fanova koji su u takmičenjima osvojili priliku da premijerno čuju odabrane pesme sa budućeg albuma. U narednom periodu, duo će najaviti datume budućih nastupa.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike