Pas iz fotelje

Vatrogasci su uspeli da spasu psa iz fotelje. Ma koliko vam neverovatno zvučalo, ipak je istinito!
Tri vatrogasca iz grada Čikaga, iz američke države Ilinois, uspeli su da spasu malog psa koji je ostao zarobljen u mehanizmu fotelje. Vatrogasci su uspeli da spasu psa tako što su isekli fotelju na delove.
Vlasnik ovog psa, 87 godina star Ken Makris, rekao je da je njegov terijer Ebonajzer, bio veoma nervozan posle neprijatnog iskušenja koje je doživeo, ali da se polako oporavlja od svega.
Vatrogasci koji su odgovorili na ovaj hitan poziv u pomoć upućen iz staračkog doma došli su na lice mesta i našli medicinska pomagala koja su visila na fotelji kako bi smanjila pritisak na psa i kako bi mu omogućila da diše. Vatrogasci i bolničar Skot Bolda ispričali su da su električne kontrole koje su se nalazile u fotelji prestale da rade kada se Ebonajzer zaglavio unutra.
Ken Makris kaže da se pet godina star terijer nalazi pod terapijom sredstvima protiv bolova i da je pod nadzorom veterinara, ali da se sada oseća dobro i da je posle dva-ti dana mogao da izađe u šetnju. A ovaj brzi Ebonajzerov oporavak definitivno je obradovao njegovog vlasnika i sve ostale stanovnike doma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.