U trendu

Preuzmite besplatnu e-knjigu: Kako zaraditi na svetskoj berzi?

Trgovanje na svetskoj berzi može biti izuzetno profitabilno ukoliko znate kako da pravilno iskoristite prilike koje vam ovo tržište svakodnevno pruža.

S obzirom da na svetskoj berzi možete trgovati sa preko 150 proizvoda, uključujući valute, zlato, naftu, robe, akcije i indekse, uz jedinstvenu mogućnost zarade i kada cene rastu, ali i kada cene padaju, ovo tržište je za kratko vreme postalo apsolutni hit u svetu među investitorima, a taj trend se polako prenosi i kod nas.

Ono što je takođe interesantno i što doprinosi popularnosti ovog načina zarađivanja novca, je što svetskoj berzi pristupate i na njoj trgujete preko interneta, putem vašeg desktop, laptop ili smart uređaja poput telefona ili tableta, bilo gde da se nalazite, 24 sata dnevno, 5 dana u nedelji.

Preuzmite besplatnu e-knjigu i saznajte kako da se uključite i iskoristite svakodnevne prilike za zaradu koje vam pruža svetska berza.

Preuzmite BESPLATNU E-KNJIGU ovde.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Sponzorisan tekst)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.