najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

„Svemir mi je poručio da povećam grudi“ (foto)

Lejsi Vild (46) želi da postane slavna kako bi stvorila ‘podlogu’ za svoju novu profesiju – spiritualne vodilje. Ne samo da ima najveće grudi na svetu, ovaj bivši model i majka šestoro dece tvrdi da poseduje spiritualne moći.

„Sve se događa sa razlogom. Znam da je bilo predodređeno da imam velike grudi i da jednog dana pomažem drugima“. Iako sam jedna od najneprirodnijih osoba na svetu, to ne znači da se ne mogu baviti spiritualizmom“.

Pravim imenom Pola Terbet, postala je poznata nakon što je odlučila da postane osoba sa najvećim grudima, zbog čega je više od 100 puta ‘otišla pod nož’.

„Živela sam život glamuroznog modela i TV zvezde, ali nisam bila srećna, morala sam da istražim sebe kako bih pronašla svoje pravo ja“.

Lejsi je odlučila da svoj glamurozni život modela zameni skromnim zanimanjem spritualnog medija. Nakon što se pre dve godine upustila u ljubavnu vezu, sa sada već bivšim dečkom, šamanom Gregom, odlučila je da prigrli svoje moći i objavi svetu za njih.

„Kao dete imala sam blizak susret sa smrću, mislim da je to razlog zašto danas posedujem spritualne moći. Otkad znam za sebe, pokušavala sam to da sakrijem, ali Greg me je ohrabrio da pustim to iz sebe.“

Lejsi tvrdi da odmah pri dodiru može da oseti da li je neka osoba zla ili bolesna.

„Ako dobijem poruku sa ‘druge strane’ odmah je prenesem. Jednoj ženi sam rekla da bi trebala da ode na mamografiju. Kasnije su joj otkrili rak dojke. Rekla mi je da sam joj spasila život.“

Lejsi tvrdi da može i prognozirati budućnost, prenose mediji.

„Japan će doživeti katastrofalan zemljotres. Svetom će zavladati bolest koja će doći iz zemlje sa crnim stanovništvom, a Volstrit će doživeti veliki pad pre nego što Amerika izabere novog predsednika“.

Iako su mnogi skeptični, Lejsi tvrdi da ne laže.

„Briga me ako neko misli da je ovo marketinški trik. Ja znam da imam poseban dar“.

Bivši model veruje da su deca nasledila njene moći.

„Moja kćerka kaže da vidi mrtve ljude. Posećuju je i poveravaju joj se“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike