najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Usne otkrivaju karakter

Mnogo je onih koji tvrde da oblik usana ukazuje na određene crte karaktera. Mala usta imaju velikodušne i dobroćudne osobe, a velika otkrivaju ambicioznu prirodu…

Psiholozi smatraju da oblik i punoća usana, naravno onih koje vam je priroda podarila, ukazuju na određene crte karaktera. Stoga, ukoliko želite da saznate šta vaše usne poručuju o vama, uzmite ogledalo u šake i proverite koliko sebe zaista poznajete. I, dobro razmislite pre nego što se odlučite za estetsku promenu oblika usana!

Mala usta imaju velikodušne i dobroćudne osobe. Ukoliko su usne u obliku dugmeta, onda se radi o osobi koja je zainteresovana za sva dešavanja u okolini, vole da istražuju, ali su i veliki buntovnici.
Velika usta otkrivaju ambicioznu prirodu i osobu koja voli da zapoveda. Osobe sa širokim osmehom su uglavno okružene mnoštvom ljudi i imaju puno prijatelja različitih interesovanja. Ove osobe su jako uspesne, talentovane i veliki su perfekcionisti.
Pune usne imaju senzibilne i emotivno nezrele osobe. Žene sa punijim usnama deluju vrlo sexy i pomalo pohotno, ali je stepen samopouzdanja kod ovih žena jako visok.
Iza tankih usana „kriju“ se praktične osobe, ali nesigurne u sebe, pa i sa kompleksom niže vrednosti.
Srcaste usne otkrivaju nezavisne, zavodljive i ekspresivne osobe. Ove osobe se ne boje ničega i veliki su hedonisti.
Spušteni uglovi usana karakteristični su za osobe koje jako dobro čuvaju svoju privatnost, povučene su i pomalo tajanstvene. Okolina ih vidi kao egocentrične i oštroumne. Ponekad su previše izbirljive.
– Najčešće je jedna usna izraženija od druge…
U tom slučaju: ako je gornja usna izraženija, to ukazuje da je impulsivnost glavna karakterna crta kod te osobe, a izuzetno naglašenu donju usnu imaju zavodnici.

Izvor: b92

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike