U trendu

Važan je samo ispit

Osumnjičeni za pljačku iz južne Kalifornije pokušao je ni manje ni više nego da postane policajac! I takve stvari se dešavaju!
Ova vest dolazi nam iz gradića Čula Vista, u Kaliforniji.
Predstavnici kalifornijskih vlasti izjavili su da je čovek koga su tražili zbog pljačke prodavnice uhapšen – i to kada se pojavio na polaganju testova za prijem u policijsku službu. Zaista neverovatno!
Bernard Gonzales, zvanični predstavnik za štampu iz policije grada Čula Vista, izjavio je da su istražitelji identifikovali Romea Montilana kao osumnjičenog za pljačku koja se 8. decembra prošle godine dogodila u gradu Kmart.
Gonzales je dodao da su istražitelji saznali da se Romeo Montilano prijavio u februaru ove godine za polaganje ispita za prijem u policijsku službu.
Tako je ovaj 40-godišnjak uhapšen kada se pojavio na polaganju testova za prijemni ispit.
Bernard Gonzales je dodao da je Romeo Montilano prilikom odvođenja u pritvor pitao da li će još uvek moći da polaže prijemni ispit. Izgleda da mu se zaista dopao poziv policajca.
Predstavnici policije su izjavili da je Romeo Montilano bio uhapšen zbog istrage u vezi s pljačkom i zato što je vršio kriminalne pretnje. U pritvoru je ostao nekoliko dana, a potom je pušten uz kauciju od 110.000 dolara.
Ko zna, možda bi Romeo Montilano bio dobar policajac da su ga samo pustili da polaže taj prijemni ispit.

Napišite komentar