U trendu

Besplatana CarGo usluga vožnje za sve koji se vakcinišu na Sajmu

Kompanija CarGo će pokrenuti besplatnu uslugu vožnje od ponedeljka do četvrtka naredne nedelje za sve koji su pozvani da se vakcinišu na Sajmu u Beogradu, rekao je danas predsednik kompanije CarGo Aleksandar Vučić.

On je prilikom doniranja 150 obroka medicinskom osoblju u novoj kovid bolnici u Batajnici, istako da svi koji su dobili poziv da se vakcinišu na Sajmu, kao najvećem čvorištu masovne imunizacije, moći će potpuno besplatno da dodju do Sajma sa bilo koje lokacije u Beogradu.

„Akcija će trajati četiri dana u periodu od 10.00 ujutru do 15.00 časova. Potrebno je samo da se gradjani lociraju, ukucaju promo kod i sve usluge do Sajma biće besplatne“, kazao je Vučić.

On je dodao da je današnja akcija doniranja obroka medicinskim radnicima mali znak pažnje zbog „njihove borbe, neodustajanja i mukotrpnog danonoćnog rada da pobedimo koronu i nastavimo sa
normalnim životima“.

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović rekao je da je zahvaljujući restoranu „W Sushi“ danas donirano 150 obroka za medicinsko osoblje u kovid bolnici u Batajnici, kao i da su CarGo Batleri dostavili hranu uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Aćimović je podsetio da je ovo druga akcija doniranja obroka medicinarima u ovoj nedelji i da će CarGo Batler nastaviti sa humanom misijom kako bi se zahvalili medicinskom osoblju što ne odustaju od borbe protiv korona virusa.

Glavna sestra kovid bolnice u Batajnici Biljana Jokić je dodala da im ovakve akcije pomoći i solidarnosti veoma znače i podsetila je da je CarGo Butler uoči Nove godine donirao čak 400 obroka njenim kolegama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.