CarGo Batler i Banka Inteza pomažu ugostiteljima

CarGo Batler, u saradnji sa Bankom Inteza, nastavlja da pomaže ugostiteljima da plasiraju svoje proizvode na tržište, posebno u okolnostima koje su nastale usled posledica pandemije koronavirusa, saopšteno je danas.

Posredstvom svog novog servisa za naručivanje hrane iz ekskluzivnih restorana, dostupnog u okviru CarGo Batler aplikacije, CarGo nudi svojoj bazi sa više od milion ljudi mogućnost da naručuju hranu iz beogradskih restorana.

Korisnici Banka Inteza platnih kartica – Visa, Mastercard i Dina, tokom kampanje imaju dodatni popust do 50 odsto na porudžbine iz restorana i popust od 50 do 100 odsto na dostavu.

Akcija popusta na CarGo Batleru trajaće do Nove godine.

„U periodu krize potrebno je da se okrenemo jedni drugima i da pomognemo koliko možemo da sa što manje posledica prebrodimo ovaj period. CarGo Batler je tu da da nam dostavi sve što je potrebno i time nas zaštiti od mogućeg prenosa virusa, a u saradnji sa Bankom Inteza obezbedjujemo gradjanima kvalitetnu uslugu po pristupačnim cenama i ugostiteljima ruku pomoći da prebrode finansijsku krizu“, kazao je direktor CarGo Vuk Guberinić.

On je zahvalio Banci Inteza na želji da se pridruže akciji pomoći ugostiteljima kroz davanje popusta za korisnike i istakao da ovakvom finansijskom podrškom zajedno doprinose tome da sav novac ostane u zemlji.

CarGo Batler svakodnevno proširuje svoju listu dostupnih restorana, a za sada korisnici mogu da uživaju u specijalitetima iz više od 250 kuhinja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.