U trendu

CarGo: Od ponedeljka do četvrtka besplatno do Sajma

BEOGRAD – CarGo batleri danas su dostavili 150 svežih i toplih obroka medicinskim radnicima u kovid bolnici u Batajnici.

Generalni direktor CarGo batlera Nikola Aćimović je rekao da je to samo mali znak pažnje i zahvalnosti medicinarima koji danonoćno i mukotrpno već duže od godinu dana rade i bore se protiv korone.

„Jedini način da stanemo na put koroni jeste vakcinacija i sticanje kolektivnog imuniteta“.

On je dodao da je zahvaljujući restoranu W Sushi danas donirano 150 obroka za medicinsko osoblje u kovid bolnici u Batajnici, a da su CarGo Batleri dostavili hranu uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Aćimović je podsetio da je ovo druga akcija doniranja obroka medicinarima u ovoj nedelji i da će CarGo Batler nastaviti sa humanom misijom kako bi se zahvalili medicinskom osoblju što ne odustaju od borbe protiv korona virusa.

Predsednik udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić je rekao da će CarGo usluga biti potpuno besplatna od sledećeg ponedeljka do četvrtka za sve koji su pozvani da se vakcinišu na Sajmu.

Prema njegovim rečima, svi koji su dobili poziv da se vakcinišu na Sajmu, kao najvećem čvorištu masovne imunizacije, moći će potpuno besplatno da dođu do Sajma sa bilo koje lokacije u Beogradu.

„Akcija će trajati četiri dana u periodu od 10 do 15 časova. Potrebno je samo da se građani lociraju, ukucaju promo kod i sve usluge do Sajma biće besplatne“, kazao je Vučić nakon uručivanja obroka medicinarima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.