U trendu

Danijel Krejg dobio zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

LOS ANĐELES – Glumac Danijel Krejg konačno je dobio zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih, samo nekoliko dana pre početka prikazivanja njegovog poslednjeg filma o DŽejms Bondu u SAD.

Film „Nije vreme za umiranje“ (No Time to Die) predstavlja Krejgov peti i poslednji film o britanskom tajnom agentu, čime je okončana uloga u kojoj se nalazio već 15 godina, prenosi agencija Rojters.

Glumčeva ružičasta zvezda, 2.704 zvezda po redu na Stazi slavnih na holivudskom Bulevaru 7007, postavljena je pored zvezde pokojnog Rodžera Mura, koji je igrao Bonda u sedam filmova od 1973. do 1985. godine.

„Apsolutna je čast prošetati se celim Holivudom. To što sam na ovom trotoaru okružen svim ovim legendama čini me veoma, veoma, veoma srećnim čovekom“, izjavio je Krejg.

Producenti „Bonda“ Barbara Brokoli i Majkl Vilson, zajedno sa Ramijem Malekom koji glumi negativca Safina u „No Time to Die“, bili su na svečanosti.

Posle tri odlaganja zbog pandemije koronavirusa, film „NoTime to Die“ je na blagajnama tokom vikenda u Velikoj Britaniji i međunarodnim bioskopima zaradio 121 milion dolara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.