U trendu

Dr Nestorović od korone stigao do Đokovića, Tesle i putovanja kroz vreme (video)

Član kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, pulmolog Branimir Nestorović, gostovo je juče na televiziji Prva i ponovo svojim izjavama o koronavirusu, putovanju kroz vreme i Nikoli Tesli izazvao veliku buru na društvenim mrežama.

Gostujući u Jutarnjem programu, doktor Nestorović je najpre izjavio kako je uveren da neće biti drugog talasa epidemije i da virus neće preživeti letnje temperature.

A onda su stvari krenule u potpuno drugačijem seru. Nestorović je prvo branio stav Novaka Đokovića da ne treba da bude obavezne vakcinacije protiv kovida-19, da bi nakon toga skrenuo na – Nikolu Teslu i putovanje kroz vreme.

Pričao je o Teslinom tajnom projektu prema kojem bi se predmeti i ljudi slali u blisku budućnost.

„Snimljen je SF film o događaju, ali to nije fantastika. Brod se zvao USS Eldridge, razarač. Taj brod su poslali šest sati u budućnost. Taj eksperiment nije dobro završio jer je većina mornara poginula. Zvuči kao čista naučna fantastika, ali ko je radoznao neka ukuca na Guglu „USS Eldrige“ i „Tesla“. Onda je Tesla, koji je bio protiv nastavka tih eksperimenata, sve prekinuo i uništio svu dokumentaciju. Mada, teorije zavere kažu da nije uništio svu dokumentaciju i da je veliki deo te dokumentacije zapravo pao u ruke Trampovog ujaka, čuvenog fizičara. Kažu da se ta tehnologija tajno koristi u Rusiji“, rekao je Nestorović i priznao da je ljubitelj teorija zavera.

Nestorović je ranije govorio kako je na telefonskoj vezi s Đokovićem koji će finansirati izradu određene naprave na osnovu Teslinih dokumenata koja bi pomogla bolnicama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.