U trendu

Er Srbija otkazala letove iz Niša za Italju, letovi iz Beograda redukovani

Avio-kompanija „Er Srbija“ objavila je da će od danas do kraja marta zbog epidemije koronavirusa obustaviti letove na dve linije ka Italiji sa aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu.

To su linije izmedju Niša i Bolonje i Niša i Rima.

Uz to će letovi iz Beograda za Italiju biti redukovani.

Tako će s beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ biti otkazani letovi do Venecije 11, 25. i 30. marta i 6. i 27. aprila, zatim do Milana 12, 16, 17, 19, 24. i 26. marta, kao i svi letovi utorkom tokom aprila, izuzev 14. aprila, a i svi letovi četvrtkom tokom aprila, izuzev 9. aprila.

Otkazani su i letovi do Tel Aviva 12. i 20. marta.

„Er Srbija“ nastaviće da redovno održava liniju Beograd-Rim.

Putnicima koji su kupili karte biće ponudjena besplatna zamena za iste destinacije u kasnijem terminu do kraja letnje sezone, ili besplatna zamena karata za druge destinacije do kojih „Er Srbija“ leti iz Niša ili Beograda ili povraćaj novca.

Kontakt-centar „Er Srbije“ pozvaće sve putnike koji su kupili karte za letove od Niša do Bolonje, odnosno od Niša do Rima, za letove tokom marta, da bi im pomogao da nadju najbolja rešenja.

„Er Srbija“ kaže da je povodom globalne epidemije koronavirusa u stalnoj komunikaciji sa Ministarstvom zdravlja i Institutom za javno zdravlje Srbije, sa Svetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) i Medjunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA).

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.