U trendu

Glumca optužili da je dobio novac da slaže kako je zaražen koronavirusom (video)

Britanski glumac Idris Elba pre nekoliko dana je objavio da je zaražen koronavirusom, a sada se suočava sa optužbama da je lagao da mu je COVID-19 dijagnostikovan.

View this post on Instagram

TSR STAFF: Christina C! @cdelafresh ___ There are a lot of theories about the coronavirus circulating on the Internet and social media right now but #IdrisElba had to hop on IG Live to address one that he felt was directed at him. ___ Following he and his wife Sabrina Elba’s positive diagnoses for the coronavirus, Idris decided to fire back at claims that celebrities are being paid to lie about having the virus. ___ “This idea that someone like myself is gonna be paid to say ‘I’ve got coronavirus,’ that’s like absolute bulls**t,” Idris said. “Such stupidness and people wanna spread that as if it’s like news. That’s stupid…That’s the quickest way to get people sick.” ___ Idris also took the time to address what he called “test shaming,” saying he believed that all people should-click the link in our bio to read more.

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Elba, koji je početkom meseca objavio da je pozitivan i da je imao kontakt sa zaraženom osobom, odgovorio je na ove optužbe na Instagramu, te rekao da je to „apsolutna glupost“.

Danima već poznate ličnosti u SAD, kao i političari, objavljuju da su pozitivni na koronavirus i da nemaju nikakve simptome. Mnogi u SAD ne mogu da se testiraju, pa je to izazvalo gnev pojedinih koji su o tome komentarisali na društvenim mrežama.

Elba je u svom obraćanju rekao da želi svima da mogu da se testiraju.

„Svi moraju da se testiraju, što pre, a ne da test bude dostupan samo bogatima. Ideja da će nekome poput mene platiti da laže o koronavirusu je apsurdna. To je tolika glupost i laž, a ta vest se prenosi kao da je istinita. Ne razumem gde je tu logika“, rekao je Elba.

Nekoliko dana nakon što je objavio da je pozitivan, i njegova supruga je dobila rezultate koji su pokazali da je i ona zaražena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.