U trendu

Holivudske zvezde protiv korone: Opra i Dikaprio donirali milione, Kajli proizvodi asepsol

Holivudski glumac osnovao je humanitarnu organizaciju za pomoć žrtvama pandemije koronavirusa, dok je voditeljka najavila da će donirati milion dolara.

– Veoma sam uzbuđena i želim da budem prva koja će donirati novac i doniraću milion dolara. Nadam se da će mi se mnogi priključiti u ovome. Znam da ne mogu svi da izdvoje milion, ali neka pomogne ko koliko može – rekla je Opra.

Dikaprio je naveo da je impresioniran onim što ljudi u ovom fondu pokušavaju, te da je odlučio da osnuje i u njega uloži 10 miliona dolara.

– Želim da pomognem Amerikancima tokom ove epidemije. Želim da pomognem gradovima i državi u kojoj sam odrastao – rekao je Leonardo.

Fond će pomagati porodicama s niskim primanjima, starim osobama, porodicama sa smanjenim primanjima za vreme pandemije i porodicama čija su deca korisnici besplatnih obroka u školama.

Kajli Džener obustavila je proizvodnju luksuzne kozmetike. Najmlađa milijarderka na svetu će, umesto toga, proizvoditi asepsol. Ona će iskoristiti svoje kozmetičko carstvo da pomogne u sprečavanju širenja koronavirusa u Kaliforniji.

Influenserka je donirala milion dolara prošle nedelje kako bi pomogla u snabdevanju medicinske opreme za one koji su na prvoj liniji borbe protiv kovid-19.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.