U trendu

Ibrahimović se rasplakao zbog jednog pitanja na pres-konferenciji (video)

As Milana Zlatan Ibrahimović (39) u ponedeljak se vratio u švedsku reprezentaciju, nakon što se od oprostio 2016. godine.

Ibra će pomoći reprezentaciji u kvalifikacijskom ciklusu za SP 2002. u Kataru, a zatim i na Evropskom prvenstvu.

Novinari su ga na povratničkoj pres konferenciji pitali o porodici, a on se rasplakao. Milanovom napadaču bilo je žao što u Švedskoj ne da bude sa porodicom i decom, jer ekipa mora da bude u karantinu uoči utakmica zbog pandemije koronavirusa.

– Nije dobro pitanje koje postavljaš. Moj sin Vinsent je zaplakao kada sam odlazio i ostavio ga. Ali, uredu je – rekao je Zlatan kroz suze.

Potom su usledile fudbalske teme.

– Selektor i ja znamo šta je najbolje za reprezentaciju i danas sedim ovde pred vama. Ako sam ovde, to nije zato što se zovem Zlatan Ibrahimović, već zato što zaslužujem da budem ovde, rekao je Zlatan pa nastavio:

– Sve što sam pre radio ne znači ništa. Osećam se dobro, želim biti uključen i osećam da još uvek mogu dati doprinos reprezentaciji. Ja sam samo deo slagalice – i zatim završio u svom stilu:

– Ako mene pitate, ja sam najbolji na svetu, ali to ovde ne pomaže. Samo želim svoje iskustvo da stavim na raspolaganje ekipi i obećao sam selektoru da ću biti presudan faktor. To sada moram dokazati na terenu.

Zlatan je švedski rekorder po broju pogodaka za nacionalni tim – 62 u 116 utakmica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.