U trendu

Izgubila supruga zbog korone, pa u njegovom telefonu pronašla najdirljiviju poruku

Džon Koeljo proveo je mesec dana u bolnici u Danbriju u državi Konektikat, gde su lekari pokušavali da ga izleče od koronavirusa. Nažalost, postao je jedan od 56.634 Amerikanaca koji su izgubili bitku protiv ove opake bolesti, i sa samo 32 godine doživeo je srčani udar uzrokovan simptomima koronavirusa.

U sredu je njegova supruga Kejti (33) otišla u bolnicu, kako bi uzela njegove stvari. Odlučila je da sa njegovog mobilnog sačuva sve fotografije i snimke njega i njihovo dvoje dece. Međutim, ono što je pronašla u telefonu nije očekivala ni u najluđim snovima. Džon je njoj i deci ostavio oproštajnu poruku.

„Danas ujutro Džonatan je doživeo srčani udar i preminuo. Poslednjih dana mu je bilo malo bolje i bili smo vrlo optimistični. Medicinska sestra mi je rekla da ne zna kako se ovo dogodilo“, rekla je skrhana Kejti za američke medije.

„Bila sam u mogućnosti da sedim pored Džonatana nakon što se to dogodilo i samo sam sedela i plakala i govorila mu koliko ga ja i deca volimo.“

„Kada mi je vraćen njegov mobilni, potražila sam sve njegove fotografije i naše sa decom i pronašla poruku koju nam je napisao pre intubacije.“

„Bol koju osećamo je neopisiva, kao da nam je sve oduzeto… Deca i ja ćemo celi život biti bez Džona. Ne znam kako ćemo to uspeti.“, dodala je Kejti i otkrila sadržah poslednje poruke koju joj je voljeni suprug napisao pred smrt.

„Volim vas svim srcem i omogućili ste mi najbolji život koji sam mogao da zamislim. Veoma sam ponosan i srećan što sam imao tebe i decu. Kejti, ti si najbolja osoba na svetu, pobrini se za svoju sreću i ostani osoba u koju sam se zaljubio…

Reci Brejdinu da je on moj najbolji prijatelj i ponosan sam što sam njegov tata. Reci Penelope da je ona princeza i može da ima i postigne sve što želi u životu. Ako upoznaš nekoga, nekoga ko će voleti tebe i decu, budi s njim i budi srećna!“, poslednje su reči 32-godišnjeg sudskog službenika.

Džon i Kejti su se upoznali kao studenti na Državnom univerzitetu Western Connecticut. U početku su bili bliski prijatelji, ali su na kraju započeli vezu, koju su krunisali brakom 2013. godine. Dobili su dvoje predivne dece, Brejdina, koji ima dve i po godine i Penelope, koja ima samo 10 meseci.

Dugo su se borili da postanu roditelji. Prošli su kroz postupak veštačke oplodnje, a Kejti je doživela i dva spontana pobačaja. Brejdin je rođen s teškim neurološkim problemima, a roditeljima je rečeno da ima samo šest nedelja života. Srećom, maleni dečak je preživeo. Dok se Kejti brinula o njemu, Džon je radio i obezbeđivao novac.

Budući da je njihov sin bio u rizičnoj grupi ljudi kojima bi koronavirus mogao ozbiljno da naudi, cela porodica je mere karantina shvatala vrlo ozbiljno. Kejti i deca bili su kod kuće, ali Džon je morao da radi.

– Nosio je rukavice, maske, stalno je prao ruke i razmišljao o tome – rekla je Kejti medijima.

Međutim, 24. marta Džon je otkrio da je bio u kontaktu sa zaraženom osobom. Iako se nije osećao preterano loše, samo umor i glavobolja, ipak se testirao, a rezultati su pokazali da je pozitivan na COVID-19. Istog trena otišao je u samoizolaciju u posebni deo kuće.

This morning unexpectedly Jonathan went into cardiac arrest and passed away. He had been doing significantly better the last few days and we were given a very optimistic prognosis.The nurse told me she has no idea what happened and why. I was able to sit with Jonathan in the ICU after it happened and just sat, cried and told him how much the kids and I loved him.When Jonathan’s phone was returned to me, I turned it on and there was a note up written by Jonathan the day before he was intubated. “ I love you guys with all my heart and you’ve given me the best life I could have ever asked for. I am so lucky it makes me so proud to be your husband and the father to Braedyn and penny. Katie you are the most beautiful caring nurturing person I’ve ever met…..you are truly one of a kind…..make sure you live life with happiness and that same passion that made me fall in love with you. Seeing you be the best mom to the kids is the greatest thing I’ve ever experienced. Let Braedyn now he’s my best bud and I’m proud to be his father and for all the amazing things he’s done and continues to do.Let Penelope know she’s a princess and can have whatever she wants in life. I’m so lucky…. ”The pain we are feeling is indescribable, our everything was stolen from us. My heart is not even broken it’s shattered. My kids and I will live the rest of our lives without Jonathan. And I don’t know how we’re going to do it.

Gepostet von Journey for Braedyn am Mittwoch, 22. April 2020

U roku od 24 sata simptomi su se pogoršali. Nastupio je kašalj i otežano disanje. Prve nedelje lekari su pokušali da ga leče lekovima, ali Džonu se stanje stalno pogoršavalo pa su morali su ga intubiraju. Nakon što je stavljen na respirator, lekari su i dalje očekivali da će se on potpuno oporaviti. Ali stanje mu je postajalo sve gore, disao je sve teže. Ubrzo su i bubrezi počeli da mu otkazuju i danima je imao visoku temperaturu. Na kraju je doživeo srčani udar i preminuo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar