Karone: Korona virus je stvorio Obama

LONDON – Svedok advokata predsednika Donalda Trampa, Rudija Đulijanija, Melisa Karone ponovo je na naslovnim stranama novina jer tvrdi da je bivši predsednik SAD Barak Obama odgovoran za stvaranje korona virusa u laboratoriji za viruse u Vuhanu.

Ona je privukla pažnju javnosti i time što nije u karantinu niti se testirala na Kovid-19, iako je u svojoj Parodiji subotom uveče govorila 30 minuta pored Đulijanija koji je, u međuvremenu, saopštio da je pozitivan na koronu, preneo je „Indipendent“.

U intervjuu objavljenom na sajtu bivše republikanske kandidatkinje za potpredsednicu Sare Pejlin, Karone je tvrdila da ima dokaze da je sistem za glasanje Dominion varao kako bi zbacio sa vlasti Trampa u okviru zavere koja je zapocela tako što je Obama stvorio pandemiju korona virusa.

„To je ono što rade Trampu“, rekla je Karone u intervjuu koji je, u međuvremenu, uklonjen sa sajta Sare Pejlin, ali i dalje može da se pročita u arhiviranoj verziji.

„Ovo je počelo sa Kovidom. Obama je finansirao laboratoriju u Vuhanu da stvori Kovid. Zatim proces impičmenta. Koristili su sve moguće načine da varaju, koristili su Dominion. Softver Dominion je stvoren za varanje… Otkriće se još toliko toga“, rekla je ona uprkos tome što nije pružila nikakve dokaze za svoje tvrdnje.

Karone se poziva na tvrdnje koje su se čule početkom pandemije, a koje su ponovili i Tramp i Đulijani, da je američki Nacionalni institut za zdravlje dao 3,7 miliona dolara bespovratnih sredstava virusološkoj laboratoriji u Vuhanu za proučavanje korona virusa kod slepih miševa za vreme Obaminog predsedništva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.