U trendu

Koncert Jelene Tomašević 22. decembra u Kombank dvorani

BEOGRAD – Poznata pop pevačica Jelena Tomašević ponovo će nastupiti pred publikom Beograda – 22. decembra u 20 časova u Kombank dvorani.

Poslednji put je imala koncert u Beogradu tokom maja 2019. godine kada je rasprodala Sava centar, a tada joj je gostovao i njen suprug, popularni glumac Ivan Bosiljčić.

Ovim nastupom popularna pevačica će poštovaocima svoje muzike nadoknaditi dugu koncertnu pauzu usled pandemije i simbolično će sa poslednjim danima decembra, kvalitetnom muzikom, dobrim pesmama i vedrim raspoloženjem uvesti u novu 2022. godinu.

“Neizmerno se radujem predstojećem koncertu više nego inače, uželela sam se svih tih divnih osmeha, pevanja sa svojom publikom i pozitivne energije koju delimo pri svakom susretu. Ovaj koncert će za mene i za sve koji dođu biti poseban upravo zbog pesama i emocija koje ćemo razmeniti, a ja ću se potruditi, na najbolji mogući način svima koji vole moju muziku, da priredim nezaboravno veče sa željom da u takvom raspoloženju dočekaju novogodišnje praznike”, rekla je Jelena Tomašević povodom svog koncerta.

Pop muzičarka ima za sobom dva objavljena albuma “Panta Rei” (2008) i “Ime moje” (2015), sa velikim brojem hitova. Prvi album je komponovao Željko Joksimović, sa čijom pesmom “Oro” je pevačica učestvovala na Evroviziji 2008, kada se ovo svetsko takmičenje održalo u Beogradu, na sceni BG Arene.

Osim nekoliko rasprodatih koncerata u Sava centru, u Beogradu je Tomašević imala i intimnije večeri, kao što je na Letnjoj sceni Gardoš, u Pozorištu na Terazijama, a nedavno i u klubu Buđha Bar.
Takođe, održala je mnoge nastupe po celoj Srbiji, kao i u Rusiji.

Na koncertu će biti poštovane sve mere u borbi protiv pandemije korona virusda, a posetioci moraju imati Zeleni sertifikat, antigenski ili PCR test.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar