Mobi banka i Telenor donirali sredstva za nabavku šest infuzionih i jedne špric pumpe

Mobi banka i Telenor, u saradnji sa Fondom B92, donirali su sredstva za nabavku šest infuzionih i jedne špric pumpe koje će biti isporučene zdravstvenim ustanovama u Srbiji kao pomoć u borbi protiv korona virusa, saopštio je danas Telenor.

Pumpe su namenjene bolnici na Banjici, koja trenutno služi kao COVID 19 bolnica i deo su neophodne medicinske opreme koju koriste pacijenti na respiratorima, a omogućava infuziju tečnosti, lekova i hranljivih materija u sistem cirkulacije pacijenta i preciznije doziranje lekova putem intravenozne infuzije.
U saopštenju se podseća da tokom vanrednog stanja i ograničenog kretanja, Mobi banka svojim korisnicima omogućava da upravljaju finansijama onlajn, bezbedno i lako, putem mobilne i internet aplikacije i uz napredne digitalne usluge.

Istaknuto je da je Telenor usmeren na to da održava mrežu jakom i stabilnom, kao i edukuje korisnike kako da telekomunikacione usluge obavljaju onlajn „I kod kuće ostajemo povezani!“.

Obe kompanije prate i sprovode sve preporuke nadležnih institucija, vodeći računa računa o bezbednosti i zdravlju zaposlenih, koji uspešno rade od kuće, pružajući podršku korisnicima uz neometano poslovanje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.