Naslovna strana za nedelju, 11. oktobar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o vojnoj vežbi koja je održana na Pešterskoj visoravni, o epidemiji korona virusa i o drugim temama.

ALO – „Grmelo moćno srpsko oružje“, o vojnoj vežbi na Pešteru. O predstojećem finalu Rolan Garosa „Nole i Rafa za istoriju“. List piše o sutaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji „Za deset dana će biti pune bolnice“.

BLIC – Intervju sa političarkom Suzanom Grubješić „Za priključenje EU mi moramo da ispunimo uslove, a oni obećanja“. O vojnoj vežbi „Sadejstvo 2020“ koja je održana na Pešterskoj visoravni „Vojska pokazala borbenu moć“.

VEČERNJE NOVOSTI – O epidemiji korona virusa „Korona preti da se opet razbukta“. „Agresor zna šta ga čeka u Srbiji“, o vojnoj vežbi koja je uz upotrebu bojeve municije, održana na privremenom vojnom poligonu „Pešter“.

KURIR – O vojnoj vežbi na Pešteru list piše pod naslovom „Vučić: Ljudi, ovo sad liči na ozbiljnu vojskku“. O korupcijskoj aferi u Ministarstvu poljoprivrede „Vaterpolista dao mito pomoćnici ministra“.

POLITIKA – „Najveći prikaz vatrene moći od vremena SFRJ“, o vojnoj vežbi na Pešterskoj visoravni. O sukobu Jermenije i Azerbejdžana list piše u Temi nedelje „Odmrznuti sukob na Kavkazu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.