Naslovna strana za sredu, 11. novembar 2020. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 11. novembar, uglavnom pišu o pandemiji korona virusa i sudjenjima za zločine OVK pred sudom u Hagu.

ALO – List se bavi postupcima za zločine OVK i postavlja pitanje zašto se ne sudi i Fatmiru Ljimaju, pod naslovom „Ko štiti najvećeg trgovca organima“.

BLIC – „Vakcina u masovnoj upotrebi sredinom 2021“, o Fajzer-Biontek vakcini protiv korona virusa. „Borićemo se za još veću ulogu žena u društvu“, izjava premijerke Srbije Ane Brnabić.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ordeni Konu, Tiodoroviću, slikaru Muhinu“ – kome će predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodeliti ordenje na Dan primirja u Prvom svetskom ratu. „Novi crni rekord, bolnice prepune“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

DANAS – „Zahtevna logistika nove vakcine sve komplikuje“, o proizvodnji i distribuciji Fajzer-Biontek vakcine protiv korona virusa. „Dugoročno planiranje umesto estradizacije pandemije“, autorski tekst epidemiologa Predraga Djurića.

INFORMER – „Putin: Tači mora biti osudjen za zločine“, list prenosi izjavu ruskog predsednika Vladimira Putina. O pandemiji korona virusa „Vakcina za gradjane u martu“.

KURIR – O korona virusu piše „Upozorenje, lažni lekovi protiv korone mogu da vas ubiju“. Na naslovnoj strani list najavljuje autorski tekst ambasadora Nemačke u Srbiji Tomasa Šiba „Nemačka i EU daju milijarde evra za vakcinu protiv korone“.

POLITIKA – „Traganje za kontaktima kao nemoguća misija“, o merama u borbi protiv korona virusa. „Šta sve možeš na izborima u Americi“, piše list po poglašenju pobednika.

SRPSKI TELEGRAF – O navodima republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa o kradji izbora i odluci američkog Ministarstva pravde da se ponovo broje glasovi, list piše pod naslovom „Tramp dobija Viskonsin, Džordžiju i Pensilvaniju, ostaje šef SAD“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.